Košarica

Vaša košarica je prazna.

E-novice

Bodite obveščeni! Vpišite vaš e-naslov. S prijavo se strinjate s pogoji varovanja zasebnosti.

Potrdi

Zeleni šparglji z jajcem

Za 1 osebo:

  • 200 g zelenih špargljev
  • 1 jajce
  • olivno olje
  • sol

Mlade zelene šparglje očistimo in operemo ter blanširamo v vreli osoljeni vodi. Trdo kuhano jajce na drobno nasekljamo. Narezane blanširane šparglje prelijemo z oljem, dodamo trdo kuhano jajce in dobro premešamo. Po želji še začinimo s soljo in poprom. Ponudimo lahko kot hladno prilogo, predjed ali kot samostojno jed.

Slovensko združenje za
integrirano pridelavo zelenjave

Vinarska ulica 14, 2000 Maribor

Tel.: 051 217 435

E-pošta: info@zelenjava-pikapolonica.si

Copyright © 2014 Sip & Eko