Košarica

Vaša košarica je prazna.

E-novice

Bodite obveščeni! Vpišite vaš e-naslov. S prijavo se strinjate s pogoji varovanja zasebnosti.

Potrdi

Varovanje zasebnosti

V podjetju NAVDIH.NET spoštujemo zasebnost uporabnikov in ravnamo v skladu z zakonodajo o varstvu osebnih podatkov. Zbrane osebne podatke obdelujemo samo v spodaj opisane namene in jih ne posredujemo tretjim osebam.

Osebni podatki poslani prek spletne strani

Prijava na e-novice
Ob prijavi na e-novice nam posredujete vaš elektronski naslov, ki ga potrebujemo za izvajanje storitve in se hrani v programu MailChimp, do katerega imamo zaščiten dostop z geslom.

S prijavo na e-novice nam tudi dovoljujete, da za poslana elektronska sporočila spremljamo statistiko. Pridobljeni podatki nam koristijo za izboljšanje izvajanja storitve obveščanja. Program MailChimp nam omogoča, da spremljamo statistiko odprtih elektronskih sporočil in klikov na posamezne povezave. MailChimp ne omogoča izklopa beleženja statistike za posameznega prejemnika. V kolikor se s tem ne strinjate, imate možnost, da se odjavite od prejemanja e-novic.
Odjava od prejemanja e-novic se izvede s klikom na povezavo Odjava, ki se nahaja na koncu besedila prejete elektronske pošte. S tem je vaš e-naslov označen kot izbrisan in ne boste več prejemali e-novic.

Piškotki


Piškotki so majhne datoteke, ki jih naše spletno mesto pošlje v vaš računalnik in se shranijo v njem. Piškotki so shranjeni v datotečnem imeniku spletnega brskalnika. Ob naslednjem obisku spletnega mesta brskalnik prebere piškotek in posreduje informacije spletnemu mestu. Če bi radi izvedeli še več o sami tehnologiji piškotkov, obiščite ustrezno spletno mesto, na primer http://en.wikipedia.org/wiki/HTTP_cookie ali www.aboutcookies.org

Namen in vrste piškotkov
Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko ponudimo prijetnejšo uporabniško izkušnjo pri obisku spletnega mesta in za lastno analizo.

Naša spletna stran uporablja naslednje piškotke:

 • Piškotke za statistiko (Google Analytics)
  Piškotki zbirajo podatke v anonimni obliki, vključno s številom obiskovalcev na spletni strani, s katerih strani so obiskovalci prišli na spletno stran, katere strani so obiskali... Ti podatki nam koristijo za izboljšanje delovanja spletne strani, kot tudi vsebine na spletni strani. Posledično pa za vas to pomeni izboljšanje uporabniške izkušnje na naši spletni strani. Zaradi tega bi vas prosili, če nam omogočite uporabo piškotkov za statistiko.

  Ime piškotka Servis Trajanje Opis
  _utma Google Analytics 2 leti Namenjen identifikaciji uporabnika (števila obiskov, prvega in zadnjega obiska).
  _utmb Google Analytics 30 minut Namenjen beleženju trajanja obiska. Beleži točen čas, kdaj je uporabnik začel obisk (sejo).
  _utmc Google Analytics Konec seje Namenjen beleženju trajanja obiska.
  _utmz Google Analytics 6 mesecev Namenjen beleženju od kod je uporabnik prišel na stran, kateri iskalnik in ključne besede je uporabil ter lokacijo, s katere je uporabnik dostopal.

   

 • Obvezne piškotke
  Med obvezne piškotke spadajo sejni piškotki. Le-ti trajajo le za čas vašega obiska na spletni strani in si zapomnijo vaše aktivnosti v času obiska, lahko pa jih generira sam spletni strežnik.
  Dodatni obvezni piškotki so tudi ti, ki hranijo vaše nastavitve za dovoljenja piškotkov.
  Obvezne piškotke uporablja tudi spletna trgovina. Ti piškotki se zapišejo le, če dodate izdelek v spletno košarico. Brez teh piškotkov spletna trgovina ne more delovati.

  Ime piškotka Servis Trajanje Opis
  ASPSESSION Strežnik Konec seje Generira ga strežnik in je potreben za delovanje strani.
  cc_analytics Nastavitev zasebnosti piškotkov 1 leto Namenjen je hranjenju vaše nastavitve za piškotke za statistiko obiskanosti.
  cc_necessary Nastavitev zasebnosti piškotkov 1 leto Namenjen je hranjenju nastavitve za obvezne piškotke.
  MyCart0 Lasten piškotek - spletna trgovina 1 dan Namenjen je hranjenju nazivov izdelkov v spletni košarici.
  MyCart1 Lasten piškotek - spletna trgovina 1 dan Namenjen je hranjenju cene izdelka z DDV.
  MyCart2 Lasten piškotek - spletna trgovina 1 dan Namenjen je hranjenju URL naslova vsakega izdelka v spletni košarici.
  MyCart3 Lasten piškotek - spletna trgovina 1 dan Namenjen je hranjenju ID zapisa izdelkov v spletni košarici.
  MyCart4 Lasten piškotek - spletna trgovina 1 dan Namenjen je hranjenju količine posameznega izdelka v spletni košarici.
  cartItem Lasten piškotek - spletna trgovina 1 dan Namenjen je hranjenju števila različnih izdelkov v spletni košarici.

 

Upravljanje piškotkov

 • V brskalniku
  Možnosti za upravljanje piškotkov so na voljo v spletnem brskalniku. V svojem spletnem brskalniku lahko sami upravljate piškotke, povezane z osnovnimi funkcijami, z izboljšanjem spletnega mesta in z individualnim prilagajanjem ter oglaševanjem. Spletni brskalniki uporabljajo različne načine za onemogočanje piškotkov – običajno jih najdete v meniju Orodja ali Možnosti. 

  Najnovejša različica brskalnika Internet Explorer in Google Chrome omogoča, da si lahko vnaprej blokirate vse piškotke in se vam ne bodo naložili na računalnik niti ob prvem obisku spletne strani.

  Piškotke je možno tudi naknadno pobrisati z računalnika. Od posameznega brskalnika pa je odvisno, kje se datoteke nahajajo in kakšen je postopek za izbris. Za navodila poiščite pomoč v brskalniku. 
   
 • Na spletni strani
  Ob prvem obisku se na vrhu strani izpiše pasica "Naše spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo. Dovolite uporabo piškotkov?" Lahko potrdite uporabo vseh piškotkov, ali si ogledate podrobnosti, za izbiro posameznih piškotkov.

  Po potrditvi ali zavrniti piškotkov se zgornja pasica skrije in se prikaže okvirček na dnu spletne strani z napisom "Zasebnost". Kliknite nanj in odprlo se vam bo novo okno za nastavitev zasebnosti na spletni strani. Obvezni piškotki so privzeto aktivirani, pri statistiki obiskanosti pa lahko izbirate med "dovolim" in "ne dovolim". Že ob prvem obisku spletne strani je privzeto nastavljeno "ne dovolim". Dokler ne izberete nastavitve "dovolim", se na vaš računalnik ne bo zapisal noben piškotek za statistiko na spletni strani.

  V kolikor si kasneje premislite in bi želeli izbrati drugo nastavitev, je nastavitev zasebnosti dostopna na vsaki podstrani. V primeru, da ste nam najprej dovolili uporabo piškotkov, kasneje pa svoje mnenje spremenili, so datoteke še vedno prisotne na vašem računalniku, vendar niso več aktivne. Lahko pa jih ročno izbrišete s pomočjo brskalnika.

  Za namen delovanja nastavitev za piškotke se vam na računalnik hranijo dodatni piškotki, v katerih se hrani vrednost vaše nastavitve. Ti piškotki spadajo pod obvezne piškotke, saj brez njih ni mogoče izvesti delovanje sistema nastavitev.

Slovensko združenje za
integrirano pridelavo zelenjave

Vinarska ulica 14, 2000 Maribor

Tel.: 051 217 435

E-pošta: info@zelenjava-pikapolonica.si

Copyright © 2014 Sip & Eko