Košarica

Vaša košarica je prazna.

E-novice

Bodite obveščeni! Vpišite vaš e-naslov. S prijavo se strinjate s pogoji varovanja zasebnosti.

Potrdi

Šampinjoni na rukoli

Za 4 osebe:

  • 200 g rukole
  • 1 radič
  • 4 paradižniki
  • 400 g šampinjonov
  • olivno olje
  • sol, poper
  • balzamični kis

Radič in rukolo operemo ter osušimo, nato radič narežemo. Šampinjone narežemo, posolimo in popramo. Nato jih prepražimo na oljčnem olju. Pripravimo preliv za solato z mešanjem balzamičnega kisa, soli, oljčnega olja in popra. Radič in rukolo pokapljamo s pripravljenim prelivom in nanju položimo popečene šampinjone in rezine svežega paradižnika.
 

Slovensko združenje za
integrirano pridelavo zelenjave

Vinarska ulica 14, 2000 Maribor

Tel.: 051 217 435

E-pošta: info@zelenjava-pikapolonica.si

Copyright © 2014 Sip & Eko