Košarica

Vaša košarica je prazna.

E-novice

Bodite obveščeni! Vpišite vaš e-naslov. S prijavo se strinjate s pogoji varovanja zasebnosti.

Potrdi

Kremna čebulna omaka

Za 4 osebe:

  • 2 večji čebuli
  • 1 žlica olivnega olja
  • 1 žlička mlete paprike
  • 225 g kisle smetane
  • sol, poper



 

Čebulo na drobno nasekljamo in na olju popražimo, da se čebula rahlo ne zmehča. Vmešamo mleto papriko. Popečeno čebulo dodamo k smetani, začinimo s soljo in poprom. Pokrijemo in postavimo v hladilnik. Čebulno omako lahko postrežemo kot dodatek k mesnim jedem, krompirju, lahko pa tudi slanim prigrizkom.
 

Slovensko združenje za
integrirano pridelavo zelenjave

Vinarska ulica 14, 2000 Maribor

Tel.: 051 217 435

E-pošta: info@zelenjava-pikapolonica.si

Copyright © 2014 Sip & Eko