Košarica

Vaša košarica je prazna.

E-novice

Bodite obveščeni! Vpišite vaš e-naslov. S prijavo se strinjate s pogoji varovanja zasebnosti.

Potrdi

10 let delovanja

Slovensko združenje za integrirano pridelavo zelenjave
Vinarska ulica 14
2000 Maribor

Predsednik
Stanko Volk, tel.: 02 803 62 47, 031 663 702  

Strokovna sodelavka
tel.: 051 217 435
info@zelenjava-pikapolonica.si

Za informacije o naročilu preko spletne trgovine "Nakup v oblaku"
pokličite 031 651 763 (Manuela)

Slovensko združenje za integrirano pridelavo zelenjave je neprofitna organizacija, ki povezuje več kot 180 pridelovalcev zelenjave po vseh Sloveniji. Vsi člani združenja pridelujejo zelenjavo v skladu s Pravilnikom o integrirani pridelavi zelenjave (Uradni list RS, št. 63/02) in hkrati v skladu s Tehnološkimi navodili za integrirano pridelavo zelenjave, ki jih vsako leto na novo izda MKGP, s čimer zagotavljamo zelenjavo visoke kakovosti, ki je pridelana pod stalnim nadzorom neodvisnih institucij.

Naše osnovno poslanstvo je povezovanje pridelovalcev integrirane pridelave zelenjave, informiranje širše javnosti o pomenu in značilnostih integrirano pridelane zelenjave ter pomoč pridelovalcem na strokovnem področju in pri skupnem nastopu na slovenskem trgu. Že 10 let smo v združenju aktivni pri promociji zelenjave višje kakovosti, spodbujanju razvoja integrirane pridelave zelenjave, informiranju javnosti ter spodbujanju k bolj zdravemu načinu življenja.

Zagotavljanje kakovostnih pridelkov

Skozi vse leto zagotavljamo kakovostne pridelke višje kakovosti, pridelano na kmetijah po vsej Sloveniji. Kratka pot od njive do prodajnih polic zagotavlja, da je zelenjava sveža, bolj polnega okusa in vsebuje več hranilnih snovi, vitaminov in mineralov, jedi iz nje pa okusnejše in bolj zdrave. S krajšimi transportnimi potmi pa tudi manj obremenjujemo okolje.

Verjamemo v slovenske pridelovalce

Slovenski pridelovalci zelenjave iz integrirane pridelave so zanesljiv dobavitelj zelenjave višje kakovosti. Vsi pridelki in izdelki, so sveži, polnega okusa, kakovostni in skrbno pridelani v slovenski zemlji v skladu s Pravilnikom o integrirani pridelavi zelenjave (Ur. l. RS, št. 63/2002) ali v skladu s Pravilnikom o ekološki pridelavi in predelavi kmetijskih pridelkov oziroma živil (Ur.l. RS, št. 71/2010).Prepričajte se sami!
 
Uživajmo slovensko, sezonsko in lokalno pridelano sadje, zelenjavo ter ostale lokalne produkte!

Slovensko združenje za
integrirano pridelavo zelenjave

Vinarska ulica 14, 2000 Maribor

Tel.: 051 217 435

E-pošta: info@zelenjava-pikapolonica.si

Copyright © 2014 Sip & Eko