Košarica

Vaša košarica je prazna.

E-novice

Bodite obveščeni! Vpišite vaš e-naslov. S prijavo se strinjate s pogoji varovanja zasebnosti.

Potrdi

Jajčevci s sirom

Za 4 osebe:

  • 4 jajčevci
  • 350 g poparjenega in olupljenega zrelega paradižnika
  • mozzarella
  • sir
  • 60 g bele moke
  • sveža bazilika
  • origano
  • olivno olje
  • sol, poper

Jajčevce olupimo, narežemo na ploščate kose, posolimo in pustimo stati 40 minut. Nato jih povaljajamo v ostri beli moki in ocvremo na olju. V pekač položimo ocvrte jajčevce, nanje naložimo nasekljan paradižnik, mozzarello, sesekljano baziliko in origano. Dodamo še eno plast jajčevcev, ponovno potresemo z mozzarello paradižnikom, baziliko, origanom in na koncu še s sirom. V pečici pečemo pri 180 °C približno 20 minut.

 

Slovensko združenje za
integrirano pridelavo zelenjave

Vinarska ulica 14, 2000 Maribor

Tel.: 051 217 435

E-pošta: info@zelenjava-pikapolonica.si

Copyright © 2014 Sip & Eko