Košarica

Vaša košarica je prazna.

E-novice

Bodite obveščeni! Vpišite vaš e-naslov. S prijavo se strinjate s pogoji varovanja zasebnosti.

Potrdi

Cvetačni curry

Za 4 osebe:

  • 1 večja cvetača
  • olje
  • 1 čebula
  • 1 strok česna
  • 2 žlici curry začimbe
  • 3 dl zelenjavne osnove
  • 150 g kisle smetane
  • sol, poper

Čebulo rahlo prepražimo na olju in dodamo pretlačen česen. Cvetačo razdelimo na cvetke in dodamo k čebuli ter skupaj podušimo. Vmešamo curry. Nato prilijemo zelenjavno osnovo in vse skupaj dušimo 10 do 15 minut, da postane cvetača mehka, vendar pazimo, da ni premehka. Dodamo smetano in po okusu začinimo s soljo in poprom. V jed lahko primešamo tudi popečeno piščančje meso. Postrežemo z rižem.

Slovensko združenje za
integrirano pridelavo zelenjave

Vinarska ulica 14, 2000 Maribor

Tel.: 051 217 435

E-pošta: info@zelenjava-pikapolonica.si

Copyright © 2014 Sip & Eko