Košarica

Vaša košarica je prazna.

E-novice

Bodite obveščeni! Vpišite vaš e-naslov. S prijavo se strinjate s pogoji varovanja zasebnosti.

Potrdi

Brokoli v česnovem maslu

Za 4 osebe:

  • 1 kg brokolija
  • 2,5 dl zelenjavne osnove
  • 125 g masla
  • 2 stroka česna
  • 50 g parmezana
  • sol
  • poper
     

Zavremo zelenjavno osnovo, ki jo rahlo solimo. Dodamo cvetove brokolija in pokrito dušimo približno deset minut, da se brokoli zmehča. Česen drobno sesekljamo in zmečkamo. V ponvi stopimo maslo in dodamo česen, sol in poper. Brokoli pokapljamo s česnovim maslom in nanj naribamo parmezan.

 

Slovensko združenje za
integrirano pridelavo zelenjave

Vinarska ulica 14, 2000 Maribor

Tel.: 051 217 435

E-pošta: info@zelenjava-pikapolonica.si

Copyright © 2014 Sip & Eko