Košarica

Vaša košarica je prazna.

E-novice

Bodite obveščeni! Vpišite vaš e-naslov. S prijavo se strinjate s pogoji varovanja zasebnosti.

Potrdi

Omaka iz kumar

Za 4 osebe:

  • 4 srednje velike kumare
  • olje
  • malo bele moke
  • sol, poper
  • curry,
  • 2 stroka česna
  • 2 žlici kisle smetane

Sveže kumare z ribežnem naribamo na tanke rezine. Segrejemo olje in rahlo popražimo na njem malo moke, da se rahlo obarva. Dodamo rezine kumar in začinimo s soljo, poprom, sveže stisnjenim česnom in curry-jem. Kuhamo približno 10 minut in ves čas mešamo, da se omaka ne prime dna posode. Na koncu lahko dodamo po želji še malo kisle smetane. K omaki se dobro poda pire krompir. Namesto svežih kumar lahko uporabite tudi zamrznjene rezine kumar.

Slovensko združenje za
integrirano pridelavo zelenjave

Vinarska ulica 14, 2000 Maribor

Tel.: 051 217 435

E-pošta: info@zelenjava-pikapolonica.si

Copyright © 2014 Sip & Eko